Brievenbusdozen – wel zo handig

Tegenwoordig worden goederen steeds vaker via het internet besteld. Dit heeft als gevolg dat er ook meer pakketjes worden verzonden dan ooit te voren. Het webwinkeltijdperk heeft echt zijn intrede gedaan. De kans is ook groot dat er in de toekomst nog meer goederen per post worden verzonden. Fysieke winkels zijn langzaam aan het uitsterven. Een voordeel van online goederen bestellen is dat je niet je huis uit hoeft. Je klikt op een paar knoppen en de dag erna ligt het pakketje meestal al bij je in de bus. Het nadeel van online bestellen is echter dat de verzendkosten best prijzig kunnen zijn. Om die reden kun je dan ook een brievenbusdoos aanschaffen. Een brievenbusdoos heeft de exacte afmetingen van een brievenbus. Brievenbuspakketjes zijn goedkoper dan reguliere pakketjes, dus op die manier kun je dan veel verzendkosten besparen.

Voordelen van een brievenbusdoos

Naast het feit dat brievenbuspost goedkoper is dan reguliere pakketjes, is het aanschaffen van een brievenbusdoos om meerder redenen relevant. Het karton van een gemiddelde brievenbusdoos is namelijk ook heel stevig, waardoor het pakketje wel een stootje kan verdragen. Veel postbezorgers gaan ruig om met de pakketjes, omdat ze verbonden zijn aan bepaalde deadlines wat betreft het bezorgen. Met een goede brievenbusdoos reduceer je de kans dat er iets kapot gaat. Wanneer je bijvoorbeeld een webwinkel hebt, is dat ideaal. Het getuigt immers niet van goede service wanneer een pakketje kapot wordt geleverd bij één van je klanten. Een ander voordeel is dat het pakketje direct aankomt. Je hoeft er namelijk niet voor in huis te blijven. Dus nooit meer chagrijnige buren, omdat ze alweer een pakketje moeten aannemen!

Afmetingen en andere vereisten

De maximale afmetingen van een brievenbuspakket zijn: 38 x 26,5 x 3,2 cm. Alle brievenbusdozen met deze afmetingen of kleiner passen in principe in alle brievenbussen. Soms hebben mensen echter een iets kleinere brievenbus. Als je dan zeker wilt zijn dat het pakket in de brievenbus past, is het van belang om de dozen met iets kleinere afmetingen aan te schaffen. Er zijn verschillende formaten. Allereerst heb je het A6-formaat. Dit is voor hele kleine pakketjes. Daarnaast bestaat ook nog A5-formaat en A4-formaat. Brievenbusdozen zijn ook uitstekend geschikt voor mensen die als hobby spullen verhandelen op bijvoorbeeld Marktplaats. Het voordeel van de brievenbusdozen is dat ze zeer weinig ruimte in beslag nemen. Je kunt ze dus gemakkelijk kwijt, ook al is je huis klein. Brievenbusdozen zijn op verschillende plekken verkrijgbaar, zoals bijv. bij Boxes in Stock BV.

Over ons

Kranten en folderverspreiding

Hoi, leuk dat je dit leest. Gerrit is mijn naam en ik woon in een gemeente die centraal in het land gelegen ligt. Inmiddels ben ik qua leeftijd al aardig gevorderd en heb de medaille van '12 ambachten 13 ongelukken' wel verdiend. Maar laten we het eens hebben over één van de successen. Dat is kranten en folderverspreiding. Diverse wijken en uitgaven heb ik rondgebracht en dat doe ik nu nog steeds. Ochtendkranten, dagbladen, avondkranten, huis-aan-huis folders...noem het maar op. Folders kunnen in pakketjes worden aangeleverd, maar het kan ook voorkomen dat je zelf moet verzamelen. Kortom, er is heel veel te vertellen hierover. Lees en leer met veel plezier op dit blog.

Zoeken

Archief

Recente artikelen

14 oktober 2019
Tegenwoordig worden goederen steeds vaker via het internet besteld. Dit heeft als gevolg dat er ook meer pakketjes worden verzonden dan ooit te voren.

14 juni 2017
Het nut van folders verspreiden Nu het grootste deel van onze communicatie online verloopt, kunt u zich afvragen of het nog wel rendabel is om huis-a